Ti si ovdje!
Kući >

Zbog nove Europske direktive o zaštiti podataka (GDPR) primorani smo ažurirati uvjete korištenja na FFA.hr i omogućiti vam stalni uvid u sve podatke koje imamo o Vama.

Informacije koje prikupljamo kada komentirate putem svojeg facebook računa su isključivo koje vi sami dozvolite u postavkama na facebook-u.
Koristimo “kolačiće” koji prikupljaju vaše podatke anonimno kada posjećujete našu web stranicu, ukoliko želite to promijeniti, to možete učiniti u postavkama na dnu stranice.

Odricanje od odgovornosti:
Ne odgovaramo za sadržaj napisan od strane korisnika u komentarima na objavama.
Ne odgovaramo za bilo koju radnju od strane korisnika, nastalu pod utjecajem sadržaja i usluga dostupnih na portalu.
Sav sadržaj objavljen na portalu je osobni stav autora i ne odražavaju nužno stav Uredništva i Vlasnika Portala.

Privatnost:
Korisnikove osobne podatke uredništvo nećemo davati na uvid trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.
Uzimamo pravo da objavljujemo na stranici sav sadržaj koji je prvotno objavljen od strane registriranog korisnika bilo gdje na našem webu.
Možemo sukladno zakonu prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja ove web stranice, no takve podatke rabimo isključivo za što bolji uvid i razumijevanje pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika, radi poboljšanja koda i dodatnog usmjerenja njegovih sadržaja te prilagodbe publici koja ga čita.

Top