Ti si ovdje!
Kući > Vijesti >

Team Liquid ulazi u kompetetivni Rocket League s bivšim igračima tima mousesports

Najveća esport organizacija konačno ulazi i u kompetetivni Rocket League. Team Liquid se odlučio na ovaj potez tako što je preuzeo bivše igrače tima mousesports.

Tim se sastoji od iskusnih veterana koji su već promijenili dobar broj timova, te su imali uspješne rezultate gdje su često bili u završnicama turnira. Osim toga, imaju iskustvo igranja i u RLCS.

Speed i kuxir97 su bivši igrači mousa i zajedno su formirali tim koji je u 9. sezoni završio na odličnom trećem mjestu na RCLS.

Dok fruity nije bio jedno vrijeme na radaru, te je odigrao 2 turnira dok nije otišao iz tima Reciprocity nakon RLCS sezone 9.

Tako je fruity izjavio: “Iskreno, moj san je bio da se pridružim dobro organiziranom timu kao što je Team Liquid. Gledao sam kako se Team Liquid razvija kroz godine, i biti dio njihovog projekta u Rocket League je veliki korak prema naprijed za mene. Ovo mi je velika privilegija i uzbuđen sam zbog budućnosti”.

Ovo dolazi taman u trenutku kada je Psyonix odlučio malo promijeniti načina natjecanja i rebrandirati ga u RLCS X. Novi način natjecanja možete naći OVDJE, gdje će se natjecanje odvijati u 3 “slijeda” s 16 timova u natjecanju, te će kombinirani nagradni fond kroz regije iznositi 4,5 mil dolara

Facebook komentari

Odgovori

Top