Ti si ovdje!
Kući > Vijesti >

NewBee DotA 2 tim dobio doživotni ban

NewBee dobio ban i zabranu igranja na turnirima koje organizira ImbaTV jer su namještali mečeve.

Dakle, cijela organizacija + svi njegovi igrači (Fonte, Aq, Wizard, Waixi, Faith, Moogy…) imaju doživotnu zabranu da igraju bilo koji turnir koji organizira ImbaTV. ImbaTV će prosljediti sve dokaze i dokumentaciju Valve-u i vjerojatno će dobiti ban i na ostalim turnirima ali još ćemo vidjeti kako će se odvijati dalje situacija.
Trenutno su trebali igrati na Chinese DotA2 Proffesional League, ali će im daljnji mečevi biti upisani kao poraz od 0:2.

Problematični je bio meč izmedju tima NewBee i Avengerls na natjecanju StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Season 3, gdje je Avengerls poveo u prvoj mapi, dok je u drugoj vodio s velikom razlikom i NewBee je napravio nevjerojatan preokret… te se moglo vidjeti po načinu igre oba tima da je bilo jako sumnjivo.

NewBee je pobjednik TI 2014, te 2. mjesto na TI 2017 pa nakon toga kreće pad te je čak organizacija upala u financijske probleme ove godine. Hoće li ovo biti konačan kraj organizacije? Jer vjerujemo da je igračima ovo konačan kraj karijere u DotA-i, jer koja organizacija bi ih sada htjela uzeti pod svoje…

Facebook komentari
Top