Sutra počinje prvi DPC događaj ove sezone!

Prvi DPC event za sezonu 2019/2020 odigraće se u gradu anđela, odnosno najvećem gradu Kalifornije, Los Anđelesu. U pitanju je turnir u kome će se za poslednje mesto na majoru takmičiti 8 ekipa. Nažalost, samo jednu ekipu ćemo videti na prvom ovosezonskom Majoru, MDL Chengdu Major.

U ponedeljak je održan žreb za grupnu fazu ovog minora, prve dve ekipe će nastaviti takmičenje dok poslednje dve ispadaju.

Preuzeto sa twitter.com/BeyondTheSummit

Grupa A

U prvoj grupi naći će se ekipe Nip-a, 178, PaiN Gaming-a i Invictus Gaming-a. Za očekivati je da se na vrhu grupe nađu kineska ekipa iG-a i stack predvođen legendarnim ppd-em.

Grupa B

U ovoj grupi će se naći ekipe Chaos (ex-Quincy Crew), HellRaisers, Geek Fam i Ad Finem. Takmičenje bi trebalo bez nekih poteškoća ekipe Chaos-a i Geek Fam-a.

Preuzeto sa twitter.com/BeyondTheSummit

Ako se dovodi u pitanje osvajač prvog DPC događaja ove sezone, teško je biti pametan. Po mišljenju autora, najveću šansu dajem ekipi Chaos-a, a zatim ekipi Invictus Gaming-a, pošto su kineske ekipe uglavnom dominirale Minor događajima prošle sezone, kada su prvi put uvedene kao zvanični turniri Dota 2 sezone.

Preuzeto sa twitter.com/BeyondTheSummit