Shroud prešao na Mixer

Michael “Shroud” Grzsesiek je jedan od većih zvijezda na Twtichu, ali od jučerašnjeg dana više nije na toj streaming platformi, već se prebacio na – Mixer.

Shroudov prelazak je na neki način bio šok, ali s druge strane i logičan potez nakon što je Tyler “Ninja” Blevin dobio ekskluzivan ugovor kako bi prešao na Mixer. Ovo je svakako velika stvar za Micorosoftov streaming servis jer Shroud ima 6,5 milijuna pratitelja na Twtichu dok se u manje od jedan dan već prebacilo oko 340.000 pratitelja na Mixer (u trenutku pisanja ovog članka). A Twitch je odmah reagirao, baš kao i u slučaju Ninje, maknuli su kvačicu za “verified” s Shroudovog profila, vjerujem da nisu previše zadovoljni ovim raspletom događaja.

Prvi stream koji Shroud odrađuje, je sam izlazak igre Call of Duty: Modern Warfare, i vidimo već da je Shroud odmah aktivan na Mixeru – nema labavo! Shroud je bio drugi najgledati stream na Twitchu, odmah iza Turner “Tfue” Tenney, dok je treće mjesto zauzeo popularna World of Warcraft ličnost “Asmongold”. Shroud možda nije toliko popularan kao što je to Ninja, koji je gostovao čak u šou “Ellen”, ali svakako vjerujemo da će ostaviti duboki trag i na Mixeru. Želimo mu puno sreće.