League of Legends 2020 pred sezonski update – patch 9.23 Pro verzija

League of Legends predsezonski update, patch 9.23, je stigao, predstavljajući ogromne promjene itema,runes-a i rift-ova

Pred sezona je kada Riot pravi najveće promjene u LoL, cesto predstavljajući nove elemente ili prilagođaba postojece sisteme koje imaju ogroman utjecaj na naćin na koji se LoL igra.

Promjene koje su napravljene u LoL će oblikovati LoL za slijedeću godinu, možda i dalje, ali će se igraći morati naviknuti na nove promjene prije nove competitiv sezone koja pičinje u januaru 2020.

Evo sve što trebate znati o updatu.

Summoner Rift promjene

Naj očiglednija razlika će doci i na teren i razni neutralni objekti oko Summoner Rift. U bočnim stranama će biti novi “alcoves” koji će dati igraćima više prostora da rade okolo.

Ali najveća promjena je napravljena oko dragon sistema. Svaki elementarni buff je prilagođen, dok elder dragon sada nudi moćni execute mehaniku ali se stvara samo kada jedan tim osigura 4 dreaka i novi dragon soul buff je isto dostupan za tim koji skupi 4 drakea.

U međuvremenu zmajevi ce stvoriti jedinstveno stanje karte nakon sto se stvori 3 zmaj, ovisi o elementu drake-a naprimjer Infernal Rift će vidjeti neki proston uništen, a ocean rift će stvarati nove brush-ove oko mape.

Jungle i Support promjene

Dok se promjene prave na mnogo stvari riot je se posebno fokusirao na pravljenju kako će Jungle i Support igrati.

U jungli, exp i gold In the jungle,stope za razne kampove su promjenjene u farm-heavy stil (da se lakše preživi). Ideći dalje igraći i championi koji vole više gankova će biti na većem riziku zaostajati od onih koji farmaju stalnoako im se gankovi ne isplate.

U međuvremenu support itemi su prepravljeni preko cijele tabele, u nastojanju da ograniče strategije koje su vidjele da igrači solo-trake koriste ih u svoju korist – kao što je to vidljivo u nekoliko slučajeva tijekom sezone 9 – i pružaju igračima podrške više šanse da se usredotoče na ostatak izgrade.

Umjesto da kupujete upgrejde, svi supporti itemi upgrejdatit će se automatski dok igrač dovršava svoje zadatke, proširujući važnost zadataka, oslobađajući zlato koje se troši na druge predmete.

Naravno u update ima jos mnogo stvari pogledajte u nastavku sve detaljno

ELEMENTALNI RIFTOVI

Ovu predsezonu dodat će se još raznolikosti igre u igru ​​i mogućnosti majstorstva elementarni riftova . Nakon što umre drugi Elementarni drake igre, karta će se trajno transformirati u jedan od četiri Elementarna rifta, svaki s jedinstvenim promjenama terena koji će promijeniti način na koji vodite timske borbe, rotacije, viziju i objektivnu kontrolu

Elemental Rifts ne favoriziraju određeni tim, tako da su igre i dalje u rukama igrača bez obzira koji oblik ima. Također su željeli osigurati da se Rifts intuitivno osjeća čak i u vašoj prvoj igri, tako da oni ne uvode nikakvu novu mehaniku i da se promjene terena uvijek događaju u istim područjima bez obzira koji element se stvori .


Transformacijske mehanike

TRANSFORMACIJSKI TRIGGER Nakon što drugi Element Drake umre, a treći je najavljen, RIFT ELEMENT Isti kao i element trećeg drake TERITORIJALNA Jednom kada se karta transformira, svi budući Elementarni Drake-a bit će samo od tog elementa TERENSKE PROMJENE Uvijek se javljaju u četiri kvadranta džungle, centrirana oko u logorima, kao i u zmajskoj jami.

Infernal Rift

Nove staze pružaju prilike za brzi bok ili korak koji vaš protivnik ne očekuje .JUNGLE: Četkica najbliža plavim i crvenim bikovima izgorje, a novi putevi se otvaraju kroz jame plave i crvene boje DRAGON PIT: ulaz u jamu zmaja se širi

Mountain Rift

Izuzetno uski prostori pružaju mogućnosti za velike AOE wombos i stvaraju neke zanimljive nove skrovišta s ratnom maglom. JUNGLE: U svakom kvadrantu džungle pojavljuju se dvije nove litica stijene DRAGON PIT: Kamena formacija se uzdiže ispred Zmajeve jame.

Ocean Rift

Šunjajte se oko džungle ili potražite novu priliku iz zasede. JUNGLE: Većina četkica u džungli raste sve više, a novi medeni rod izlazi u blizini kampova. Vodeni bazeni u lokvicama širom džungle, što je uglavnom estetska stvar, osim ako niste carica Empress of the Elements ili idete sa the Waterwalking rune. DRAGON PIT: Nove četkice rastu oko jama Zmaja.

Cloud Rift

Izbjegavati skillshots ili napraviti brzi kolaps na svoje neprijatelje pokušavajući se provući daleko udaljeni cilj.JUNGLE: Zračne struje teku kroz područje oko plavih i crvenih oblina, omogućujući brzinu svima unutar njih DRAGON PIT: Dragon Pit također postaje vjetro tunel koji ubrzava brzinu

SIDE LANE ALCOVES

U Rift dodaju dvije nova traka s jednim trakom, po jedan u svaku bočnu traku. Ne očekujemo da će se laning bitno promijeniti kao rezultat, ali dodatni teren i njegov utjecaj na vidnu liniju povremeno bi trebali ponuditi nove mogućnosti igranja kroz pozicioniranje, izbjegavanje, bokove BREATHTAKING VISTA DEATH : Izdvojene su nove alcovee u vanjske kutove gornjih i donjih traka BOT LANE BRUSH: Dva duga patcha ⇒tri patcha, Mirroring top lane

RIVER ENTRANCE BRUSH
Novi patchovi u blizini plavih spuštanja u rijeku dodaju nove strateške i taktičke mogućnosti prilikom približavanja timova i ciljeva natjecanja.

WHERE’S GAREN?

Novi brush je dodan kod riječnih ulaza u oba kvadranta
ELEMENTSL DRAKES
Dragon Souls
Dragon Souls novo su plaćanje za tim koji pobijedi u Elemental Drake igri, snažna nagrada slična epskom cilju. Zmajeve duše ne nude trenutnu snagu kao baron ili elder buff, ali oni su stalni i dodatni bonus na vrhu onih koji su već zaradili.

I GOT SOUL: Prvi tim koji je ubio četiri Elementarna Drakesa stječe Zmajevu Dušu koja odgovara Elementarnom riftu

EXCLUSIVITY: Elder Dragon se započinje spawnati nakon što jedan tim stekne Dragon Soul, što znači da ga može imati samo jedan tim

DURATION: Poput Elemental Drake buffs, Dragon Souls su trajne i ustraju kroz smrt

Infernal Soul

Svake 3 sekunde vaš sljedeći napad ili sposobnost na neprijateljsku jedinicu pokreće malu eksploziju, nanoseći 90 (+0,25 oštećenja bonusa) (+0,15 sposobnost snage) (+0,03 bonus zdravlja) oštećenja cilja i neprijatelja u blizini.

Mountain Soul

Nakon što ne nanesete štetu u trajanju od 5 sekundi, pribavite štit za 225 (+0,2 oštećenja bonus napada) (+0,15 sposobnost snage) (+0,15 bonus health )
Ocean Soul

Ako nanesete štetu neprijateljima, liječite se za 180 (+0,4 attack damage ) (+0,25 snage sposobnosti) (+0,11 bonus zdravlja) i vraća vam 90 (+0,04 maks. Mana) tijekom 3 sekunde.
Šteta minionima ili čudovištima regenerira s 30% učinka.

Cloud Soul

Pasivno dobivate 10% povećanu brzinu pokreta.
Nakon što bacate svoj krajnji rezultat, ostvarite dodatnih 30% brzine pokreta za 3 sekunde (hlađenje od 30 sekundi).
Elemental Drake Buffs
Ažuriraju ljude kako bili bili jednaki u snazi ​​i uzbuđenju. Elementarni buffs za slaganje su slabiji nego prije da bi se izbjeglo prekomjerno puzanje snage ekosustava SR. Budući da Dragon Souls dodaju nove isplate kasne igre Elemental Drakesu, prelazimo s trenutačno napunjenih hrpa listova na linearni model. Zadnja napomena: Sada možete dobiti četiri hrpe elementa ako neprijateljska momčad dobije prva dva ili tri kola (uvijek različiti elementi), a zatim sljedeća četiri (uvijek isti element).

Balance changes

FERNAL MIGHT: + 10/17/24% oštećenja od napada i snaga sposobnosti ⇒ + 5/10/15/20% oštećenja od napada i snaga sposobnosti
planina

Dodatna šteta ciljevima bila je suptilan, ali još uvijek moćan snježni udarac koji je često bilo teško procijeniti izvan koordinirane igre. Prelazimo sa Mountain na izravniji učinak oko kojeg mogu igrati svi igrači.

GLAVNA VIGOR: + 16/23/30% bonus istinska šteta epskih čudovišta i tureta ⇒ + 8/16/24/32% oklopa i magičnog otpora
ocean

Uklanjamo Ocean Manag regen kako bi izjednačili snagu između korisnika bez obzira na vrstu resursa. To nam daje prostor da dopustimo Oceanino izlječenje da nastavi u borbi, što je poprilično za svakog korisnika.

OCEANSKA : 6/9/12% nedostajati zdravlje i mana regen za 5 sekundi ako niste napravili štetu šampiona / kupole u roku od 8 sekundi ⇒ 5/10/15/20% zdravstvenog stanja koji nedostaje u 5 sekundi (mana regen uklonjen)
Oblak

Cloudova brzina kretanja bila je snažna, ali ne sve tako uzbudljivo. Pojačavamo brzinu u Cloud’s Elemental Rift (gdje to možemo podržati vizualima) i dodavamo drugačiju žurbu Cloudu.

CLOUDBRINGEROVA VRIJEDNOST: + 3 / 4,5 / 6% bonus brzina kretanja (utrostručena dok nije u borbi) ⇒ 10/20/30/40% krajnjeg CDR-a, zanemarujući CDR ca
Elementarna mehanika vuče
S obzirom na to da se tipovi drakea spuštaju na samo jedan element nakon transformacije Riftta, osiguravamo da se prvih nekoliko primjeraka ne udvostruče na elemente, tako da i dalje u svakoj igri osjetite niz drajvova.

DRAKE SPAWN ORDER : Slučajno ⇒ Prva tri drakea uvijek su tri jedinstvena elementa. Svi sljedeći drakeji bit će isti element kao i treći.
DRAKE SPAWN WINDOW: 5:00 početno, 5:00 ponovo spavati do 35:00 ⇒ 5:00 početno, 5:00 ponoviti pare dok jedna ekipa ne pobije četiri drakea (pogledajte odjeljak Dragon Soul iznad)
Budući da su plugovi Elemental Drakea malo slabiji, osipamo zdravlje prvih dvaju drakesa. Bitka za Zmajevu dušu započinje sa zagrijavanjem, tako da drakesi nakon prve dvojice imaju više zdravlja kako bi proširili priliku za natjecanje timova.

ZDRAVLJE: 3500 (+240 po razini, minimalna razina 6) ⇒ 2650 (+240 po razini, minimalna razina 6) prije nego što se Rift transformira; 4350 (+240 po razini, minimalna razina 6) za treći potez dalje.
ELDER DRAGON
Do sada je starješina Zmaj masovno favorizirao tim koji je već bio naprijed zbog skandiranja s drakonskim hrpama (i u samim vrlo dugim igrama). Uklanjamo ovo skaliranje kako bismo stvorili mjesta za snagu koja podjednako nagrađuje bilo da pritisnete li olovu ili vratite povratak.

UDALJENO – ELEMENTARNI MULTIPLIJER: Junak Zmajeva više ne povećava učinke Elementarnih zmajeva za 50%

OŠTEĆENJE BURNA: 45 (+45 po snopu elemenata Drake) istinska šteta u roku od 3 sekunde ⇒ 90-270 istinska šteta u roku od 3 sekunde (u 25: 00-45: 0

Elder-ov novi mehaničar je izvršni izvršitelj, koji izoštrava svoj identitet kao grupa za borbu za timske borbe i čini njegov utjecaj mnogo očiglednijim od DoT-a i drake-skaliranja kakve se koristi davao. Imajte na umu da 20% prag izgleda viši nego što je to slučaj u praksi: Rijetko ćete
dovesti neprijatelja na točno 19,9% prije nego što počnu s porastom.
NOVO – IZVRŠITE: Oštećenje neprijatelja manjeg od 20% zdravlja uzrokuje da umru od starije pucanja nakon 0,5 sekundi (bez hlađenja).
ZASUČENO: Emoracija starijeg čovjeka ne može pogubiti neprijatelje kroz efekte ranjivosti poput Zhonyeinog sata na satu ili neumorne efekte poput Kindredovog R – janjećeg predaha
Standardiziramo trajanje starešine i baruna na tri minute. Ti bi igrači trebali trajati dovoljno dugo da napadnu timove steknu stvarne prednosti od koordinirane igre snage, ali ne toliko dugo da napadači izlaze naprijed ako pasivno ostave protivnike dugog vremena u obrani. Ako se ovim promjenama trajanja stariji postanu prejaki ili barun previše slabi, prilagodit ćemo im efekte u skladu s tim.
TRAJANJE BUFFA: 150 sekundi; izgubljen na smrt ⇒ 180 sekundi; još uvijek izgubljen na smrt
Završna napomena o tome koliko će se često Elder pojaviti u igrama. U potpunom trbuhu, najraniji stariji mrijest je 26:00 plus vrijeme provedeno u borbi s dračama. Ali u igri koja ide čak i ne vidi se mnogo ciljeva, Elder također ne može roditi.
SPAJALNA PRAVILA: Prvi zmaj mrijest nakon 35:00; 6:00 ponovni odmor ⇒ 6:00 nakon što jedna momčad ubije svog četvrtog Elementa Drakea; 6:00 ponovo
BARON BUFF
Standardiziramo trajanje starešine i baruna na tri minute. Iako imaju različitu stratešku snagu, oba napadača trebaju trajati dovoljno dugo da napadačke momčadi steknu stvarne prednosti od koordinirane igre snage, ali ne toliko dugo da bi branitelji bili paralizirani zbog prevelike dužine vremena. Ako se ovim promjenama trajanja stariji postanu prejaki ili barun previše slabi, prilagodit ćemo im efekte u skladu s tim.

TRAJANJE: 210 sekundi ⇒ 180 sekundi
BUFF VISUALS
Vizualni prikazi Blue Buff, Red Buff, Red Buff-ov efekt izgaranja, Hand of Barun i Aspect of Dragon (Stariji Zmaj) su ažurirani. Svi su zaluđivači čudovišta sada vizualno kohezivni, uključujući i nove Zmajeve duše.

Igre pobuneRiot Games
Redak 1: plava buba, crvena buba, crvena žar.
Redak 2: Stariji Zmaj, Ruka baruna, svi zaluđenci + zmajeva duša
UTICAJ NA VRH LANE
Rift Herald
Uz povećanu važnost na ždrebima na botovoj strani, malo smo stavili Rift Herald i puštali ćemo je ponovo da se timovi ne odustanu u potpunosti od svojih gornjih sastava u korist prisutnosti botne trake. (Znate … više nego što već čine.)

Rift Herald Fight

POČETNI SPAJAN: 10:00 ⇒ 8:00
NOVO – ODGOVOR: 6:00
DESPAWN: 19:30, odgodio do 19:50 ako je u borbi (nepromijenjeno)
ZDRAVLJE: 10.000-16.000 (razine 6-12) ⇒ 8.250-16.500 (razine 6-12)
BRZINA ATTACK-a: 0,5 it’s 0,4 (lakše je baciti oko Rift Heraldu prije nego što se ona okrene)
Pozvan Rift Herald

EYE OF THE HERALD PICK-UP WINDOW: 40 seconds ⇒ 20 secondsEYE OF THE HERALD CHANNEL: 4 seconds ⇒ 1 second
RAZINA HERALDA: Prosječna razina svih deset prvaka, određena korištenjem Eye of the Heralda ⇒ pokupom Eye of the Herald
ZDRAVLJE: 4000-6400 (razine 6-12) ⇒ 3180-6360 (razine 6-12)
OŠTEĆENJE ULAZNICE ZA GLAVU: 40% struje (1600-2560), minimalno 1500 ⇒ 1500-2550 (razine 6-12)
SAMOUPREMA GLAVE: 25% trenutnog zdravlja ⇒ 66% trenutnog zdravlja
Minion XP
Vrlo lagano prilagođavamo minion XP kako bismo lagano izjednačili utjecaj vrha i botnenera na igru. Solo planovi će izravnati oko 2% brže od miniona, dok će dvostruki planovi (ili solo planovi koji dobivaju non-stop pažnju džunglera) spustiti oko 2% sporije. Drugim rečima, svakih pet valova dovodi do dodatnog minusa za solo lanere i jednog manje za bot.

Solo XP

MELEE: 58,8 ⇒ 60,45
ULAZ: 29,44 ⇒ 29,76
KANON: 92 ⇒ 93
Dijeljeni XP

Podijelite ravnomjerno među prvacima koji dijele XP.

MELEE: 76,8 ⇒ 75,4
ULAZ: 38,4 ⇒ 37,12
KANON: 120 ⇒ 116
Tanjur
Lagano poliranje izdržljivosti kupole kako bi se spriječilo grupno i guranje u ranoj igri, posebno ako se promijene Rift Herald.

BULWARK OTPORI: 25 ⇒ 35 oklopa i magija otpora trećem, četvrtom i petom napadaču kada je uništena ploča
Doranov štit
Povećao se regulit za nepce, a regen smanjen.

Zamahuje DShieldov regen da bi bio jača opcija u meleju i u rasponu mečeva.

PASIVNO: Do 30 zdravlja tijekom 10 sekundi kada ga ošteti neprijateljski prvak ⇒ Do 40 zdravlja tijekom 8 sekundi ako ga ošteti neprijateljski prvak, na temelju zdravlja koje nedostaje. 66% učinkovito za korisnike u rasponu ili kada ih aktiviraju AoE, DoT ili proc efekti
JUNGLE PACING
Potičemo džungle da prvenstveno daju poljoprivredu, a ne samo namještanje kampova između bandi. Produljenje produženog kampa osigurava džunglama stalni pristup zlatu i XP-u na njihovoj strani karte, a uklanjanje hvatačkog XP-a povećava troškove propalih bandi. Budući da će džungli moći čistiti svoje kampove češće, smanjujemo zlato i doživljavamo potpuno jasne donacije kako ne bi preuzeli igre. Također osiguravamo da obje strane džungle dođu džungle do razine 3 u njihovom prvom čistom.

Predmet XP iz džungle

UKLANJENO – CATCH-UP XP: Predmeti iz džungle više ne daju dodatni XP za ubijanje čudovišta ako ste zaostali u razinama (epska čudovišta još uvijek iznutra imaju hvatajući XP)

PRVI KAMP BONUS XP: 120 ⇒ 165

Kamp tajmeri

ODGOVOR MALOG KAMPA: 150 sekundi ⇒ 120 sekundi

NOVINSKI KAMPOVI ZA OBNOVU KAMPA: Ako je vaš tim imao viziju malog logora kada je ubijen, vidjet ćete ikonu ponovnog spana na minimap 15 sekundi prije ponovnog spavanja

IONOVI OTROVANJA KAPA ZA BUFF: Ikone za ponovno postavljanje kampa mijenjaju se iz sive u žute 20 sekundi ⇒ 15 sekundi prije ponovnog spavanja

Krugs

OSNOVNI XP: 247 (prvo prvo 217) ⇒ 160 (uklonjen prvi jasni penal drevnog Kruga)

OSNOVNO ZLATO: 125 ⇒ 120

Murkwolves

BAZA XP: 115 ⇒ 95

BAZNO ZLATO: 84 ⇒ 70

Gromp

OSNOVNO ZDRAVLJE: 1800 ⇒ 2100
BAZA XP: 115 ⇒ 135
OSNOVNO ZLATO: 86 ⇒ 105
Raptors

BAZA XP: 115 ⇒ 95
OSNOVNO ZLATO: 112 ⇒ 85
POJMOVI LETALNOSTI
Iako sustav predmeta trenutno ima tri mogućnosti smrtonosnosti, AD ubojice u velikoj mjeri favoriziraju Duskblade i Youmuuove te obično preskaču Edge of Night. To dovodi do mnogo sličnosti u pogledu osjećaja da se jedna igra u odnosu na drugu za njih. Dodajemo dvije nove opcije i preradimo Edge kako bi ubojiti igrači dobili više načina da prilagode svoju gradnju svakoj igri.

Sumrak od Draktharra
AD se povećao, Blackout je uklonjen.

Oduzimamo Duskblade uslužni pasivni (Blackout) i dajemo mu malo više štete, čineći ga najvećom smrtonosnošću i najvišom AD nadogradnjom na Dirk.

UKUPNI TROŠKOVI: 2900 zlata (nepromijenjeno)
ŠTETA ATTACKA: 55 ⇒ 60
LETALNOST: 21 (nepromijenjeno)
HLADNO SMANJENJE: 10% (nepromijenjeno)
JEDINSTVENI PASIVNI: NIGHTSTALKER: Nakon što je 1 sekunda neviđen, vaš sljedeći osnovni napad protiv neprijateljskog prvaka u roku od 5 sekundi od neprijateljskog prvaka uzrokuje 30-150 (lvl 1-18) bonusa prilikom fizičke štete. Melejski napadi usporavaju cilj za 99% 0,5 sekundi nakon kašnjenja u 0,25 sekundi. (Nepromijenjeno)
UKLJUČENO – JEDINSTVENO PASIVNO: BLACKOUT: Više ne onemogućava obližnje odjele niti otkriva zamke u blizini kada ih se primijeti.
Youmuu’s Ghostblade
Aktivni korisnici duhova.

To je doslovno isto, osim jednog kvaliteta života. Ipak ga kupite ako želite ići brzo. Ovdje ovo stavljamo samo radi lakše usporedbe.

UKUPNI TROŠKOVI: 2900 zlata (nepromijenjeno)
ŠTETA OD napada: 55
LETHALITY: 18 (jedinstveno)
HLADNO SMANJENJE: 10%
Brzina pokreta: +40 izvan borbe (jedinstveno)
AKTIVNO: Povećajte + 20% brzine kretanja u trajanju od 6 sekundi (hlađenje od 45 sekundi) (jedinstveno)
NOVO – GHOST-BLADE: Youmuuov aktivan sada omogućuje korisniku da ignorira sudar jedinica tijekom trajanja
Edge noći
Spell štit sada djeluje poput Banshee’s Veil. Zdravlje se povećalo, napadi oštetili i smrtonosnost smanjili. Trošak se smanjio.

Edge of Night je obrambena smrtonosna opcija, ali pridruživanje te funkcije aktivnom uz strmiju krivulju učenja učinilo ju je neučinkovitom za mnoge atentatore koji teže. Zaštitni štit Edge of Night-a pretvaramo u pasivnog, čineći ga upotrebljivijim za širi raspon vještina. Ova pouzdanost snosi štetu: Edge of Night više ne daje dodatnu AD ili smrtonosnost svojim komponentama, premda smo njezino zdravlje uništili čak i sve stvari u cjelini.

UKUPNI TROŠKOVI: 3000 zlata ⇒ 2900 zlata
ŠTETA ATTACKA: 55 ⇒ 50
LETALNOST: 18 ⇒ 10
ZDRAVLJE: 250 ⇒ 325
UKLJUČENO – JEDINSTVENO AKTIVNO: NOĆNI VEIL: Usmjerite kanal na 1 sekundu kako biste stekli pravopisni štit koji blokira sljedeću neprijateljsku sposobnost u sljedećih 7 sekundi (40 sekundno zaustavljanje).
NOVO – JEDINSTVENO PASIVNO: PRODAVA ŠIROKA: Daje pravopisni štit koji blokira sljedeću sposobnost neprijatelja. Taj se štit osvježava nakon što neprijateljski prvaci ne uzimaju štetu 40 sekundi.
[Nova] Sangeine Blade

Dobijte brzinu napada i smrtonosnost u blizini jednog ili manje neprijatelja.

Prva od naše dvije nove stavke. Sanguine Blade nudi oštećenja na razini Duskblade-a kada lovite usamljenog neprijatelja, ali pada bliže razini Edge of Nighta ako se borite sa timom. Idi 1v1 netko. Ili 2v1 ili 5v1, ali gdje je čast u tome?

UKUPNI TROŠKOVI: 3000 zlata
BUILD PATH: nazubljeni Dirk + Vampirski žezlo + 1000 zlata
ŠTETA ATTACKA: 50
LETALNOST: 10
ŽIVOTNO: 15%
JEDINSTVENI PASIVNI: KRVNA POTROŠNJA: Dok su u blizini jedan ili manje vidljivih neprijateljskih prvaka dobivaju 8 letalnosti i 40-100% brzine napada (lvl 1-18), propadajući za 3 sekunde ako se drugi neprijateljski prvaci preblizu.
[Novo] Umbral Glaive
Nova stavka Blackout.

Drugi dodatak Lethality i novi dom Blackout pasivne. Statistika Umbral Glaivea nije previsoka, ali je ujedno i najjeftinija smrtonosna stavka. Podigni ga ako želiš ucrtati neprijateljsku kartu. Zato se pasivni zove Blackout.

UKUPNO COST2400 zlata
GRAĐEVINSKA PUTAPodmjereni Dirk + Dugi mač + Dugi mač + 600 zlata
ATAČKA ŠTETA50
LETHALITY12
SMANJENJE HLAĐENJA10%
UNIQUE PASSIVEBLACKOUT Kada vas neprijateljski odjel primijeti, otkrijte zamke i onesposobite odjeljenja oko sebe na 8 sekundi (zaustavljanje od 45 sekundi). Za to vrijeme, osnovni napadi odmah ubijaju onemogućene zamke i nanose trostruku štetu odjelima.
Dirnut Dirk
Uklonjen je lov glave.

U trgovini su nekoliko komponenti čiji pasivi nestaju nadogradnjom, a Serrated Dirk je jedan od njih. Ovih dana nismo baš veliki obožavatelji toga, jer nestaju pasivni igrači traže da se igrate oko efekta kojem gubite pristup kako igra napreduje. Budući da linija letalnosti dobija sve više snage od prilagodljivosti koju pružaju nove opcije, mi to nerviramo uklanjanjem nestalog pasiva iz Dirka.

UKLANJENO – GLAVA: Vaša sljedeća štetna čarolija više ne nanosi 40 bonus fizičke štete nakon što ubijete neprijatelja
PODRUČNI PODACI
Ažuriranja mehanike
Osvježavamo stavke podrške kako bi ih solo-planeri mogli lakše otvoriti te imamo proširen sustav potrage koji omogućuje besplatne, automatske nadogradnje, omogućavajući podršci da započne ostatak izrade ranije. (To bi također trebalo dovesti do veće raznolikosti između šampiona koji koriste isti pokretač.) Kao kompromis, Tribute više ne oštećuje i Ratni plijeni više ne liječe, tako da će potpore imati manji utjecaj u fazi rane trake.

Maksimalno smo uklonili Tribute / Spoils of War pasive. Većina zlata koje dobivaju ovi učinci i dalje se zarađuju u nižim razinama, a pasivno zlato po 10 je gore, tako da je ekonomija srednjih / kasnih igara još uvijek u cjelini s obzirom na zlato koje su dostupne besplatnim nadogradnjama.

Uvodimo i AD ekvivalente predmeta kako bismo proširili glumu šampiona koji se mogu igrati kao podrška. Pri pokretanju oni će uglavnom biti isti kao i AP verzije, ali ta simetrija može probiti cestu kad uravnotežimo svaku stavku pojedinačno.

razine
KAKO ZADOVOLJSTVO: Stavke podrške i dalje imaju tri sloja, ali sada se automatski nadogradite besplatno kad dovršite zadatke
TIER 1: 400 zlatnih početnih predmeta. Zaradite zlato s Tribute-om ili Spoils of War za nadogradnju.
TIER 2: Povećane statistike i 3 naknade za odjel. Zaradite zlato s Tribute-om ili Spoils of War za nadogradnju.
TRAJANJE 3: Znatno povećane statistike i 4 ukupna opterećenja odjela. Dan rata ili plijeni rata nestaju.
KUMULATIVNI TROŠKOVI: 1800 zlata ⇒ 400 zlata
Za borbu protiv krivolova
JEDI BOŽI: Uzgoj više od 20 CS tijekom 5 minuta (3 od 10 valova) smanjuje zlato iz miniona za 50%. Kazna se povećava s daljnjim CS do najviše 80% smanjenja na 50 min.
MATH: Jednom kada dođe do penala, CS zlato se smanjuje na (70 – CS u roku od 5 minuta)%
Spellthief’s Edge Line
Snaga sposobnosti, zdravlje i danak.

Čarobna agresivna linija (s maštovito novim ikonama)! Tribute više ne nanosi štetu, tako da Spellthief-ovi korisnici neće doprinijeti ranijim sukobima. Novo pravilo protiv krivolova omogućuje nam da izbacimo Tributeov obližnji saveznički zahtjev i naplatimo CS kaznu.

Zlato dananje je spremljeno za Spellthief-ove, ali nervirano je za Frostfang-a da održi vrijeme u kojem podrška dobije pristup odeljenjima (s obzirom na to da ne mogu platiti za nadogradnju na Frostfang), ali konačnu nadogradnju guraju kasnije nego kada podržava prethodno dovršen Ostatak gledatelja. Shard of True Ice statistika na vrhu predmeta kupljenih oslobođenim transformacijskim zlatom bila bi previše gnjavaža.

Promjene danaka
UKLJUČENO – STARI TRIBUT: Oštećenje čarolije i napada protiv prvaka ili zgrada bave se 13 (nadograđeno: 18) bonus magičnom štetom i, ako je saveznik u blizini, dodijelite 11 (nadograđeno: 22) zlata. Napuni se svakih 10 sekundi, do 3 punjenja. Prije završetka potrage, Tribute generacija pauzira 12 sekundi po minionu ili neepskom ubojstvu čudovišta.
NOVO – NOVO TRIBUTNO: Oštećenja čarolije i napadi protiv prvaka ili zgrada daju 15 zlata. Napuni se svakih 10 sekundi, do 3 punjenja.
Spellthief’s Edge
TROŠKINA: 400 zlata
MOĆ SPOSOBNOSTI: 10 ⇒ 8
NOVO – ZDRAVLJE: 10
UKLJUČENO – MANA REGEN: Nema više potpora + 25% mana regen
ZLATNO PO 10: 2 (nepromijenjeno)
JEDINSTVENA PASIVA: TRIBUTNO: Oštećenja čarolija i napada protiv prvaka ili zgrada daju 15 zlata. To se može dogoditi do 3 puta svakih 30 sekundi.
PITANJE: Zarada 500 ukupnog zlata kroz Tribute nadograđuje ovaj predmet na Frostfang.
Frostfang
SNAGA SPOSOBNOSTI: 20 ⇒ 15
NOVO – ZDRAVLJE: 70
UKLJUČENO – MANA REGEN: Više ne dodjeljuju nepovratna sredstva + 50% mana regen
UKLJUČENO – HLADNO SMANJENJE: Više se ne odobrava 10% smanjenja rashlađivanja
ZLATNO PO 10: 2 ⇒ 3
JEDINSTVENA PASIVA: TRIBUTNO: Oštećenja čarolija i napada protiv prvaka ili zgrada daju 15 zlata. To se može dogoditi do 3 puta svakih 30 sekundi.
JEDINSTVENO AKTIVNO: ČUVANJE: Postavite nevidljivi odjel. Zadržava do 3 punjenja koja se dopunjuju nakon što posjetite trgovinu.
PITANJE: Zarada 1000 ukupnog zlata kroz Tribute nadograđuje ovaj predmet na Shard of True Ice.
Oštrica pravog leda
NAZIV: Ostatak gledatelja ⇒ Oštrica pravog leda
MOĆ SPOSOBNOSTI: 35 ⇒ 60
ZDRAVLJE: 200 ⇒ 150
UKLJUČENO – MANA REGEN: Više ne dodjeljuju nepovratna sredstva + 50% mana regen
UKLJUČENO – HLADNO SMANJENJE: Više se ne odobrava 10% smanjenja rashlađivanja
ZLATNO PO 10: 2 ⇒ 3
UKLJUČENO – JEDINSTVENO PASIVNO: TRIBUTNO: Oštećenje čarolije i napada protiv prvaka ili zgrada više ne nanosi 18 bonus magičnih oštećenja i, ako je saveznik u blizini, dajte 22 zlata do 3 puta svakih 30 sekundi.
JEDINSTVENO AKTIVNO: ČUVANJE: Postavite nevidljivi odjel. Sadrži do 4 punjenja koja se dopunjuju nakon što posjetite trgovinu.
Spektralna srdela
Napadajte štetu, zdravlje i danak.

Agresivna linija fizičkog ukusa!

Spektralni srpan
TROŠKINA: 400 zlata
ŠTETA ATTACKA: 5
ZDRAVLJE: 10
ZLATNO PO 10: 2
JEDINSTVENA PASIVA: TRIBUTNO: Oštećenja čarolija i napada protiv prvaka ili zgrada daju 15 zlata. To se može dogoditi do 3 puta svakih 30 sekundi.
PITANJE: Zarađivanje 500 ukupnog zlata kroz Tribute nadograđuje ovaj artikal na Drljanje polumjeseca.
Drljanje polumjeseca
ŠTETA ATTACKA: 10
ZDRAVLJE: 70
ZLATNO PO 10: 3
JEDINSTVENA PASIVA: TRIBUTNO: Oštećenja čarolija i napada protiv prvaka ili zgrada daju 15 zlata. To se može dogoditi do 3 puta svakih 30 sekundi.
JEDINSTVENO AKTIVNO: ČUVANJE: Postavite nevidljivi odjel. Zadržava do 3 punjenja koja se dopunjuju nakon što posjetite trgovinu.
PITANJE: Zarada 1000 ukupnog zlata kroz Tribute nadograđuje ovaj predmet na crnu maglu kost.
Kosa crne magle
ŠTETA OD napada: 35
ZDRAVLJE: 150
ZLATNO PO 10: 3
JEDINSTVENO AKTIVNO: ČUVANJE: Postavite nevidljivi odjel. Sadrži do 4 punjenja koja se dopunjuju nakon što posjetite trgovinu.
Relic Shield Line
Zdravlje, sposobnost i ratni plijeni.

Čarobna obrana linija (također s novim ikonama)! War spoils gubi na liječenju, što znači da dvojaci neće imati istu snagu zadržavanja u traci kao sada. To nam, međutim, omogućava da dodijelimo rancima šampiona pristup pogubljenja miniona.

Kao i Tribute-ove zlatne vrijednosti, mi smo standardizirali stopu Troškovi rata da bi bili nešto brži za Relic Shield, ali sporiji za Targon-ov Buckler. Ovo čuva podršku pristupa odeljenjima na Tiru 2, istovremeno održavajući ukupni napredak snage njihovih elemenata pomoću naknadne nadogradnje Tier 3.

Ratni plijen
UKLJUČENO – STARI SPOLOVI RATA: Dok su u blizini saveznici, osnovni napadi u meleju izvršavaju minione ispod 200-285 / 215-470 / 350-860 (lvl 1-18) (+ 100% AD), izliječeći vas i najbližeg savezničkog prvaka za 5-30 / 10-60 / 15-90 (utemeljeno na zdravlju koje nedostaje) i davanje im ubija zlato. Osnovni napadi ne dobiju pogubljenja i zaraste za pola iznosa. Naplatite svakih 40/30/20 sekundi, do 2/3/4 punjenja.
NOVO – NOVA SPOILA RATA: Dok su u blizini saveznici, osnovni napadi izvršavaju minione ispod 50% njihovog maksimalnog zdravlja (30% za domete) i dopuštaju vašem savezniku da ubija zlato. (Ovi se efekti pune svakih 45 sekundi. Maks. 3 punjenja.)
Relikanski štit
TROŠKINA: 400 zlata
ZDRAVLJE: 50 ⇒ 30
NOVO – SNAGA SPOSOBNOSTI: 5
ZLATNO PO 10: 1 ⇒ 2
JEDINSTVENA PASIVA: SPOJEVI RATOVA: Dok je u blizini saveznik, osnovni napadi izvršavaju minione ispod 50% njihovog maksimalnog zdravlja (30% za domete) i daju savezniku ubojstvo zlata. (Ovi se efekti pune svakih 45 sekundi. Maks. 3 punjenja.)
PITANJE: Zarada 500 ukupnog zlata kroz ratni plijen nadograđuje ovaj predmet do Targonove zaštitnike.
Targonova vragolija

NAZIV: Targonova narukvica ⇒ Targonova kopka
ZDRAVLJE: 125 ⇒ 100
NOVO – SNAGA SPOSOBNOSTI: 10
UKLANJENO – ZDRAVSTVENI REGEN: Više se ne odobrava 50% regen zdravstva
ZLATNO PO 10: 1 ⇒ 3
JEDINSTVENA PASIVA: SPOJEVI RATA: Dok je u blizini saveznik, osnovni napadi izvršavaju minione ispod 50% njihovog maksimalnog zdravlja (nema kaznene kazne!) I dodijelite svom savezniku ubojstvo zlata. (Ovi se efekti pune svakih 45 sekundi. Maks. 3 punjenja.)
JEDINSTVENO AKTIVNO: ČUVANJE: Postavite nevidljivi odjel. Zadržava do 3 punjenja koja se dopunjuju nakon što posjetite trgovinu.
PITANJE: Zarada 1000 ukupnog zlata putem Spoils of War nadograđuje ovaj predmet na Bulwark of the Mountain
Bulwark of the Mountain
NAZIV: Ostatak aspekta ⇒ Nasip planine
ZDRAVLJE: 350 ⇒ 300
NOVO – SNAGA SPOSOBNOSTI: 40
UKLJUČENO – HLADNO SMANJENJE: Više se ne odobrava 10% smanjenja rashlađivanja
UKLJUČENO – ZDRAVSTVENI REGEN: Nema više davanja + 200% zdravstvenog režima
ZLATNO PO 10: 1 ⇒ 3
JEDINSTVENO AKTIVNO: ČUVANJE: Postavite nevidljivi odjel. Sadrži do 4 punjenja koja se dopunjuju nakon što posjetite trgovinu.
Linija od čeličnih ramena
Zdravlje, oštećenja od napada i ratni plijeni.

Obrambena linija s fizičkim okusom!

Čelični rameni
TROŠKINA: 400 zlata
ZDRAVLJE: 30
ŠTETA OD napada: 3
ZLATNO PO 10: 2
JEDINSTVENA PASIVA: SPOJEVI RATOVA: Dok je u blizini saveznik, osnovni napadi izvršavaju minione ispod 50% njihovog maksimalnog zdravlja (30% za domete) i daju savezniku ubojstvo zlata. (Ovi se efekti pune svakih 45 sekundi. Maks. 3 punjenja.)
PITANJE: Zarada 500 ukupnog zlata putem Spoils of War nadograđuje ovaj predmet na Runesteel Spaulders
Runesteel Spaulders
ZDRAVLJE: 100
ŠTETA ATTACKA: 6
ZLATNO PO 10: 3
JEDINSTVENA PASIVA: SPOJEVI RATA: Dok je u blizini saveznik, osnovni napadi izvršavaju minione ispod 50% njihovog maksimalnog zdravlja (nema kaznene kazne!) I dodijelite svom savezniku ubojstvo zlata. (Ovi se efekti pune svakih 45 sekundi. Maks. 3 punjenja.)
JEDINSTVENO AKTIVNO: ČUVANJE: Postavite nevidljivi odjel. Zadržava do 3 punjenja koja se dopunjuju nakon što posjetite trgovinu.
PITANJE: Zarada 1000 ukupnog zlata kroz Tribute nadograđuje ovaj predmet na Pauldrons of Whiterock
Pauldrons od Whiterocka
ZDRAVLJE: 300
ŠTETA OD napada: 24
ZLATNO PO 10: 3
JEDINSTVENO AKTIVNO: ČUVANJE: Postavite nevidljivi odjel. Sadrži do 4 punjenja koja se dopunjuju nakon što posjetite trgovinu.
[Uklonjeno] Drevna novčana linija
Tamo gdje se Spellthief etablirao kao agresivna linija podrške, Drevni novčići i relikvijski štit preklapali su se u nagrađivanju više obrambenih, naslaganih igara. S prebacivanjem na omogućavanje prvacima da koriste Relic Shield, povlačimo liniju Drevnih novčića.

Shurelya’s Reverie
Daje zdravlje / zdravstveni režim / liječi i štiti snagu umjesto sposobnosti / brzine kretanja. Domet se povećao. Put nadogradnje ažuriran, trošak smanjen.

Oštrimo Shurelye u alat za uključivanje / isključivanje koji je namijenjen samo čarobnjacima – čija je glavna funkcija spajanje saveznika – a ne ostavljajući to dvosmislenom fleksibilnom odabiru koji mageovi nosači također mogu navesti, s obzirom na to da imaju predmete koji im pomažu oguliti za svoj tim. (Nosači tenkova imaju Pravednu slavu, tako da su pokrivena sva tri arhetipa podrške.)

UKUPNI TROŠKOVI: 2250 zlata ⇒ 2050 zlata
BUILD PATH: Kindlegem + Eter Wisp + Faerie Charm + 475 zlata ⇒ Zabranjeni idol + kristalni nosač + 600 zlata
ZDRAVLJE: 200 ⇒ 300
HLADNO SMANJENJE: 10% (nepromijenjeno)
MANA REGEN: + 100% (nepromijenjeno)
NOVO – ZDRAVSTVENA I ŠTITNIČKA SNAGA: 10%
NOVO – ZDRAVSTVENI REGEN: + 100%
UKLANJENO – MOĆ SPOSOBNOSTI: Više ne daje snagu od 40 sposobnosti
UKLJUČENO – BRZINA POKRETANJA: Više ne daje + 5% brzine kretanja
JEDINSTVENI AKTIVNI: Daje vam i saveznicima u rasponu od 700 ⇒ 1000 raspon 40% bonus brzine kretanja u trajanju od 3 sekunde (90 sekundi hlađenja)
AKTIVNI RASPORED: 700 ⇒ 1000
ENERGIZIRANI I KRITNI STAVKI
U prošlosti smo se borili za razlikovanje Energiziranih zgrada od tradicionalnih kritičara, s obzirom da Statikk Shiv i Rapid Firecannon zauzimaju oba prostora, a jedini drugi energizirani predmet je Stormrazor. Ovog puta prihvaćamo preklapanje, a cilj naših promjena je da Energized postane malo više okrenut kriterijama u središtu igre, a ne vlastitoj stvari u cijelosti. Energizirani su zbog povremenog masovnog pogotka, a ne neprekidne zapreke dosljedno jakih napada. U tu svrhu smanjujemo jaz između broja korisnika računala da se kreću u odnosu na napad – brzina napada pružala je drastično više programa, čineći hit-and-run igračeve previše neučinkovitima u usporedbi.

Jedan trend koji ćete primijetiti u stavkama dolje je pojednostavljenje pasivnih stavki za pojedine stavke, posebno one koje mijenjaju način ponašanja energije. Svaka stavka sada dodaje samo jedan dodatni učinak – Stormrazor’s spor, RFC domet i Shiv-eve munje – i šteta od procure je standardizirana na ravni 120 na svakoj stavci. Sve ostale mehaničke izmjene uklonjene su ili uvrštene u osnovnu funkcionalnost Energized-a, tako da svaki predmet može stajati sam, umjesto da zahtijeva da drugi energizirani predmeti postanu potpuno učinkoviti.

energijom
ZAP: Šteta od energiziranih učinaka sada se skuplja, umjesto da odaberete izvor s najvećom štetom
KEEP POMOĆ: Energizirani naboji zbog pomicanja povećani su za 20%; optužbe za napad smanjene za 50%
DEMOLITIONIST: Energizirani efekti sada uvijek djeluju

Stormrazor
Povećana je energetska šteta. Sporo je jače, ali kraće. Sada se pružaju kritične šanse. Šteta od napada, brzina napada smanjena. Staza za izgradnju ažurirana, troškovi povećani.

Nepostojanje kritične šanse za Stormrazor bila je najveća prepreka Energiziranom radu kao kritičnoj varijanti. Ako ga dodate znači da igrači mogu ići na Energizirane gradnje bez potrebe za trgovanjem. Prema gornjoj napomeni za pojednostavljenje, uklonili smo pojačavač Stormrazor-a na ostalim energizovanim izvorima i pojačali njegovo sporo do jačeg, kraćeg učinka koji nudi više mogućnosti igranja.

UKUPNI TROŠAK: 3100 zlata ⇒ 3200 zlata
GRAĐEVINSKI PUT: B.F. mač + dugačak mač + ogrlica Kircheis + 850 zlata ⇒ B.F. mač + ogrtač okretnosti + ogrtač Kircheis + 400 zlata
ŠTETA ATTACKA: 60 ⇒ 55
NOVO – KRITIČKA Štrajka: 25%
BRZINA ATTACK-a: 30% ⇒ 15%
ENERGIZIRANA ŠTETA: 50 ⇒ 120
ENERGIZIRANA SPOJA: 40% propada tijekom 1,5 sekunde ⇒ 75% u trajanju od 0,5 sekundi, ne propada
UKLJUČENO – ENERGETSKO: Više ne pojačava ostale Energizirane učinke za 35%
Rapid Firecannon
Energizirana oštećenja veća su rano, niže kasno. Više ne povećava stope energiziranog punjenja.

Povećavamo raspon RFC-a kao njegovu karakteristiku i izrađujemo njegovu osnovnu liniju za Energized. Povećanje stope naplate nestaje prema našim ranijim komentarima o tome da ne želite da snaga energiziranog predmeta bude vezana za koliko drugih stavki u vašem sustavu.

ENERGIZIRANA ŠTETA: 60-140 (lvl 1-18) ⇒ 120
UKLANJENO – DEMOLITIONIST: Više ne uzrokuje djelovanje energije na ture. Jer to je trenutno osnovna funkcionalnost.
UKLJUČENO – DODATNI ENERGIZIRAN: Više ne povećava stope energije
Statikk Shiv
Energizirana oštećenja veća su rano, niže kasno. Munja se povećala. Munja više nije kritična.

Shiv i dalje stvara munje, ali uklanjamo mogućnost munje da kriti. Djelomično je to zbog onog rascjepa između kritičnih i energiziranih razgovora o kojem smo već razgovarali, ali i zato što vam potpuno slaganje Energiziranih predmeta (360 oštećenja) daje više snage prije nego što su IE Shiv kritičari napravili prethodno (325 oštećenja). Budući da je to još uvijek nerf u ranim do srednjim igrama, mi također sklanjamo Stormrazor-ov stari porast naleta u Shiv-inu početnu vrijednost. Ovo je također dobar trenutak da vas podsjetimo da Shiv više ne treba RFC da bi nabavljao kupole.

ENERGIZIRANA ŠTETA: 60-140 (lvl 1-18) ⇒ 120
SHIV SVJETLOSTI: 5 ⇒ 7
UKLANJENO – DODATNO ŠOKIRANJE: Shiv munje više ne mogu kritički udariti

Kircheis Shard
Povećana je energetska šteta, povećani troškovi.

Kircheis Shardov Energizirani proces postaje moćniji tako da ima osjećaj kao da krenete niz energiziranu stazu kada ga pokupite. To je, međutim, već efikasno koštalo pa smo morali malo povisiti cijenu.

UKUPNI TROŠKOVI: 600 zlata ⇒ 700 zlata
ENERGIZIRANA ŠTETA: 50 ⇒ 80
[Uklonjeno] Brawler’s Gloves
Pojednostavljujemo ključne stavke do jedne komponente. Ovo je lagana nerva za izgradnju fleksibilnosti, posebno u ranoj igri, jer Cloak zahtijeva više vremena za uzgoj poljoprivrede prije nego što ga može podići.

Ogrtač agilnosti
Mogućnost kritike povećala se.

Dobra vijest je da oblačimo ogrtač. Sada daje istu količinu kritica kao dovršeni predmet, tako da ako želite žurno udariti na gornju kapu, samo prekrijte nekoliko njih! (Vjerovatno to ne radite, ali opcija je ovdje ako želite eksperimentirati)

KRITIČKA Štrajka KRITIKE: 20% ⇒ 25%
žar
Kritičnost se povećavala, brzina napada smanjila se. Staza za izgradnju ažurirana, troškovi povećani.

Zealove kritične statistike znatno su se povećale od prelaska na Cloak of Agility. Malo smo smanjili brzinu napada kako bismo izbjegli previsoko povećanje troškova kako bismo ga održali uravnoteženim.

UKUPNI TROŠKOVI: 1200 zlata ⇒ 1400 zlata
BUILD PATH: Brawlers ‘Gloves + Bodež + 500 zlata ⇒ ogrtač spretnost + Bodež + 300 zlata
KRITIČKA Štrajka KRITIKE: 15% ⇒ 25%
BRZINA ATTACK-a: 15% ⇒ 12%
Brzina kretanja: 5% (nepromijenjeno)
UKLJUČENE STAVKE
Šojino koplje
Kada ga posjeduju njegovi najinernerističniji korisnici, Shojin jedinstveni pasivi smanjio je vrijeme njihovog CC-a, mobilnosti i imuniteta, što je izvan onoga što mi mislimo da ostavlja zdravo mjesto za kontraplay.

NARUČITE SE U POVRATKU HLADNJAKA: Spej of Shojin još je uvijek dostupan u ARAM-u
Zz’rot Portal
Zz’Rot omogućuje split strategije guranja koje ne uključuju dovoljno šampionske interakcije. U budućnosti ćemo možda moći ponovno pregledati ovu vrstu strateške stavke, ali ako to učinimo, zahtijevaće više rizika za upotrebu zavarivača.

ŠTA JE U IME: Malzaharovi W hrpi preimenovani su iz Gathering Swarm u Zz’Rot Swarm. Sljedeći zakrpa, njegov W će također biti preimenovan u Zz’Rot Swarm.
Ohmwrecker
Ohmwrecker je dugo bio nedovoljno iskorišten i pod naponom. Onemogućavanje kupole zanimljiv je mehaničar za koji mislimo da bi mogao imati mjesto u Ligi, ali ne i onaj koji bi se potencijalno mogao prikazati u priručniku svakog tima, a to je rizik koji predstavlja dobra verzija Ohmwreckera.

ŠTA JE U IME: Pasivni meci probojnici na turetama preimenovani su u Ohmwrecker
Ogrtač Raptor
Sa uklanjanjem Zz’Rota i Ohmwreckera, Raptor Cloak ne ugrađuje se u ništa. Oprosti, Darius.

Čišćenje predmeta uređivača
Iako su te stavke tehnički “uklonjene” kad smo isključili njihove moduse, uklanjamo ih iz tvorca skupa predmeta kako bi alat bio lakši za upotrebu.

NE POČINJITE JOŠ: Predmeti iz Nexus Siege, Odyssey: Extraction, Nexus Blitz, Poro King i Dominion uklonjeni su iz uređivača skupa predmeta
runa
[Uklonjeno] Kleptomancy
Kleptomancy je zamišljen kao runa koja (a) omogućuje korisnicima da izgrade zlatnu prednost nad protivnicima po cijenu neposredne snage koju pružaju drugi klavijaturisti i (b) stvaraju trenutne promjene u dinamici ležanja ovisno o tome što ste dobili od procs. Iskustvo koje je Klepto stvorio za protivnike, međutim – uzgajano za zlato stalnim oštećenjima maltretiranja – bilo je grubo, posebno za utakmice od krupne tuče. Uklanjanje zlata kao poticaj ostavilo je trenutačne dinamične promjene kao Kleptove dizajnerske jezgre, a sustav potrošnih predmeta lige nije dovoljno dubok da nosi čitav kamen temeljac na leđima. Oprosti, Klepto – čak i za runu Inspiration bio si previše čudan.

Prototip: Omniston
Povremeno steknite jednu upotrebu drugog slučajnog kamena kamena.

Uđite u Omnistone, ključni kamen koji je trebao biti duhovni nasljednik Kleptomancy. Kao i eliksirni dio Kleptovog dizajna, Omnistone koristi korištenje onoga što imate u ovom trenutku. U odnosu na pojedinačne kamene tipke koje nudi, Omnistoneova prednost je u tome što korisnici mogu brzo prelaziti preko kamenih kamena koji inače imaju puno duže prekide.

ROULETTE: Povremeno dobivajte jednu upotrebu drugog slučajnog kamena kamena. Nakon što se kotrlja kamenčiće, on se ne može ponovo razvući dok ne ostanu samo tri mogućnosti, na kojem se mjestu tablica resetira (ipak, nećete dobiti kameni kamen koji ste upravo koristili).
COOLDOWN: Steknite novi kameni kamen 8-4 sekunde (melee, lv 1-18) ili 12-8 sekundi (u rasponu, lv 1-18) nakon korištenja posljednje. Skaliranje se mjeri na kasnije razine.
AUTO-REROLL: Steknite novi ključni kamen dok niste u borbi nakon 40 sekundi nekorištenja kamenčića
VIDLJIVOST: Vaš trenutni kameni kamen prikazan je s desne strane trake vašeg zdravlja. Svih deset igrača može to vidjeti.
DODATNICI: Duše tamne žetve ostaju nakon što postignete drugačiji kameni kamen i utječu na sve vaše ključne kamene kamenje. Shvatanje neistinitog zdravlja i dalje postoji nakon što dobijete i drugi ključni kamen.
Dostupni Keystones
Pritisnite Attack
Smrtonosni Tempo
Noga flote
Osvajač
Pozovi Aery
Arcane Comet
Faza žurbe
pogubiti električnom strujom
Predator (samo ako imate čizme)
Dark Harvest (duše pojačavaju efekte svih kamenih kamena)
Zdrava noževa
Shvatite neumorno
Aftershock (samo ako ga možete pokrenuti na osnovnoj sposobnosti)
Glacijalni prilog
Osvajač
Prava pretvorba štete uklonjena. Izlječenje je sada poslije ublažavanja. Povećali su se maksimalni snopi; melee prvaci sada dobivaju dvostruke stolove. Raspoređeni nizovi više ne ističu brže.

Osvajač je bio previše učinkovit da bi omogućio borcima s trajnom štetom da se bave tenkovima, koji su kao rezultat izgubili mjesto u solo trakama. Uklanjamo pravu pretvorbu štete i mijenjamo lijek na naknadno ublažavanje, tako da Conqueror ne stvara tenkove koji se teško suprotstavljaju, već spremaju njegovu prilagodbenu silu da ostane jaka. Također mijenjamo splitski rang / melee, pa je rangirani korisnik malo manje ugrožen (iako Conqueror ostaje runa usmjerena na meleje).

UKLANJENO – ISTINA ŠTETE: Osvajač više ne pretvara 8% štete od prvaka u pravu štetu u punim hrpama
ZDRAVLJE: Puni hrpa, Osvajač liječi za 8% štete prije ublažavanja protiv prvaka ⇒ 15% štete nakon ublažavanja protiv prvaka
MAXIMUM STAKOVI: 5 ⇒ 10
STAKOVI: 1 po pogotku sposobnosti ili osnovnom napadu, 2 po pogotku sposobnosti ili osnovnom napadu meleja, 1 po osnovnom napadu
TRAJANJE STAKLA: 8 sekundi za gužve, 3 sekunde u rasponu od 8 sekundi
ADAPTIVNA SNAGA PO STAKU: 2-6 (lvl 1-18) ⇒ 2-5 (lvl 1-18)
MAX ADAPTIVNA SILA: 10-30 (lvl 1-18) ⇒ 20-50 (lvl 1-18)
Naknadni šok
Smanjivali su se ravni otpori, povećavali postotni bonusi. Rana šteta smanjila se rano. Šteta se sada mjeri sa bonusom zdravlja, a ne maksimalnim zdravljem. Spuštanje se smanjilo.

Ravni otpori Aftershocka eliminirali su primarnu slabost nekoliko prvaka, prisiljavajući nas da uravnotežimo rune oko rubnih korisnika (čineći to slabim za svoju glavnu publiku) ili uravnotežimo one korisnike rubnih slučajeva oko Aftershocka (čiji se mrežni uređaji možda ne sviđaju Aftershocku playstyle). Ponovno postavljamo ovaj kamen temeljac prema tenkovima i borcima, pa ćemo voditi računa o tome kako su bivši (?) Određivali cijene prijevoza u predsezoni.

OTPORI: 70 (+ 50% otpora) ⇒ 35 (+ 80% otpora)
ŠTITA: 10-120 (+ 4% maksimalnog zdravlja) ⇒ 25-120 (+ 8% bonus zdravlja)
HLADNO: 35 sekundi ⇒ 20 sekundi
BUGFIX: Otporni otpori više ne traju nešto duže nego što je bilo predviđeno
Prisutnost uma
Povećava mana ili energetski bazen na uklanjanju umjesto vraćanja ult. Sada uz energiju vraća i energiju.

Ovaj runski ultratni povrat sredstava previše se preklapa s novim Cloud Drakeom. Doduše, tako je i u Ultimate Hunteru, ali Huntera je korisno od strane više prvaka i ima jasniji cilj, pa je taj onaj koji ostaje. Mijenjamo Prisutnost uma kako bismo ga konačno otvorili korisnicima energije i omogućili povećanje resursa (veliki mozak postaje sve veći), a ne djelomično resetiranje ultita.

UZOREN BONUS: Vratite 20% svog maksimalnog mana i vratite 10% svog vrhunskog prekida ⇒ Vratite 20% maksimalne mana ili energije i povećajte maksimum mana za 100 (do 500) ili maksimalnu energiju za 10 (do 50)
Nimbus ogrtač
Programira se pozive umjesto summova.

Nimbus ogrtač pretvorili smo u Cloud Drake’s Dragon Soul, tako da mijenjamo Nimbus ogrtač da umjesto njega radi Summoner Spells.

PROC: On ult cast ⇒ Na Summoner Spell cast
SPEED BOOST: 100 bonus brzina kretanja u trajanju od 2,5 sekunde, propadanje u zadnjoj sekundi ⇒ 15-35% brzine kretanja u trajanju od 2,5 sekunde, ovisno o prekidu Summoner Spell
LONG COOLDOWN: brzina kretanja od 35% (Flash, Teleport)
SREDNJA HLAĐENJA: brzina kretanja od 25% (zacijeliti, zapaliti, očistiti, ispuh, duh, barijeru)
KRATKO HLAĐENJE: 15% brzina kretanja (Hexflash, Smite, Zoe’s W – Spell Thief, ARAM-ova oznaka)

prvaka
Senna
Više ne dobiva dvostruke stokove na ARAM-u.

Senna se lansirao prilično izbalansirano, a mi čekamo da vidimo kako se ona oblikuje u novom predsezonskom svijetu prije nego što izda bijes i nervozu. Alternativni načini su iznimka jer se većina naših promjena neće prebaciti na druge mape, a Senna se tamo definitivno previše pokazuje.

Pasivno – apsolucija
UKLANJENO – SPELLTHIEFOVA PRETVORBA: Senna više ne pretvara sposobnost sposobnosti iz Spellthief’s Edge-a u prilagodljivu silu jer ona može samo kupiti Spectral Sickle
UKLJUČENO – ALT MODE BONUS: Senna više ne dobiva dvostruke Mist snopove na ARAM-u, URF-u ili njihovim inačicama
ISPRAVKE POGREŠAKA
Fotoaparat se više ne zaključava ako, dok je mrtav, koristite minimap za pomicanje fotoaparata, a nakon ponovnog postavljanja pritisnite razmaknicu da biste je usmjerili na sebe
Ikona za isključivanje zvuka je popravljena
Ako Poppy usmrti neprijatelja s E-Heroic Charge i taj neprijatelj bude omamljen drugim efektom za vrijeme udara Heroic Charge, drugi omamljivanje više se ne uklanja kada istekne omamljivanje Heroic Charge-a
Dariusov napad W – oštar napad više ne pogađa Teemoov Q – zaslijepljujući pikado kad kritički napada
Ako napad Garena Q – odlučni napad otkaže zbog gubitka vida mete, on više neće biti isključen izbacivanja E-presude sve dok se ne završi Q-ov napadački prozor napada
Ratni plijeni sada se mogu ispravno nabaviti čak i ako im je jedini savezni saveznik u blizini ili bez zastoja
Malphiteov W – Thunderclap napadni prozor više ne traje neodređeno ako se otkaže prvi osnovni napad koji bi ga proricao
Diana sada ispravno dobiva gomilu Osvajača iz osnovnog napada automatski objavljenog nakon što se ugurao u metu s R – Lunar Rush
Shyvana’s Dragon Form Q – Twin Bite sada pravilno dodjeljuje više hrpa Osvajača
Evelynn’s Pasive – Demon Shade opis više ne prikazuje nule za svaki broj