Dve velike promene u sastavu Secret-a!

Veliko iznenađenje ili ne baš? TI7 šampion i jedan od najboljih carry igrača svih vremena je pronašao novi tim. U pitanju je Secret, gde će igrati na poziciji 1.

Odmah nakon neuspešnog Internationala za Team Secret, pojavile su se glasine da će MidOne napustiti ekipu, što se i obistinilo. Glasine su se donekle stišale nakon što je Matumbaman naglasio da će propustiti prvi DPC Major ove sezone. Dakle, glasine su bile tačne i MidOne-a je zamenio poznati finski igrač Matumbaman.

Preuzeto sa twitter.com/teamsecret

Nakon tri godine, Secret ima novog igrača na poziciji 2, a to je Nisha, koji je u prethodnoj sezoni nastupao na poziciji carry igrača.

Naime, to nije jedina promena u ekipi. Bivšeg trenera SunBhie-a je zamenio trener koji je sa ekipom Liquid-a osvojio TI7. U pitanju je Heen, koji je u poslednjih nekoliko meseci imao značajne uspehe sa ekipom TNC Predator.

Prve oficijalne mečeve, ekipa Secret-a igraće u sklopu kvalifikacija za drugi Major ove sezone koji će se održati u Nemačkoj. Nakon toga će se takmičiti na turniru One Esports Dota 2 World Pro Invitational sa timovima kao što su PSG.LGD i Vici GAming.

Roster ekipe Secret:

 Lasse ‘Matumbaman’ Urpalainen

 Michał ‘Nisha’ Jankowski

 Ludwig ‘zai’ Wåhlberg

 Yazied ‘YapzOr’ Jaradat

 Clement ‘Puppey’ Ivanov

 Soung-Gon ‘Heen’ Lee (Coach)

Lee (Coach)