Alliance pozvan na One Esports DotA 2 Singapore World Pro Invitational

Novi roster koji ima Alliance je započeo vrlo uspješnu novu DPC sezonu sa svim silnim talentom. Nakon što su se kvalificirali na Chengdu, pokazali su odličnu formu i performans na DreamLeague Season 12 u Rotterdamu. Još uz to su osigurali rane pobjede u grupnoj fazi na ESL Hamburg.

Kako bi uz sve te dobre vijesti dodali još jednu za Alliance, onda je to da je PGL objavio kako su, uz timove poput Team Secret, PSG.LGD i Evil Geniuses, poslali pozivnicu timu Alliance na ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational u Singapuru koji će se održati ovog prosinca. Ta objava je stigla danas putem Twittera od PGL:

Ovaj turnir počinje 17.12., dok će se završnica samog turnira odvijati u rasponu od 20. do 22. prosinca u Singapore Indoor Stadium solidnog kapaciteta od 12.000 ljudi. Za ovaj event ima mjesta za još 4 tima, te se još ne zna da li će se preostala mjesta popunjavati direktnim pozivnicama timovima ili će se održati nekakve mini kvalifikacije, ali zasigurno možemo vrlo brzo očekivati vijesti o tome.