adidas izdao službenu loptu za EA Sports FIFA 20 Global Series

Adidas i Electronic Arts su otkrili izgled nove službene lopte za EA SPORTS FIFA 20 Global Series na The Road to the FIFA eWorld Cup. Digitalna lopta ima na svom dizajnu crno-crveni križ na bijeloj podlozi, baš kao i FUT Champions logo. Službena digitalna lopta će debitirati na eventu FUT Champions Cup Stage I u studenome. Adidas je službeni sponzor za EA SPORTS FIFA 20 Global Series, i nastavlja pružati potporu svim sportašima, čak ako je to i u digitalnom obliku.

Slika EA Sports FIFA 20

EA SPORTS FIFA 20 Global Series je natjecanje koje traje cijelu sezonu, i koristi se Ultimate Team game mode. Igrači izgrade svoj tim kroz cijelu sezonu, te sudjeluju u kvalifikacijama kako bi se natjecali na turnirima i skupljaliEA SPORTS FIFA 20 Global Series Ranking Points da bi mogli sudjelovati na eventima uživo a ne samo online. Oni koji pak skupe najviše bodova kroz cijelu sezonu, imaju priliku igrati na najvećem eventu, a to je FIFA eWorld Cup™. Službena lopta će se moći naći u paketićima ili ju možete dobiti ako gledati kompetetivne FIFA eventove.

Prema najavama, s ovom loptom su pokušali napraviti ultimativni realizam, poboljšana fizika lopte, lopta će drugačije reagirati na svakom individualnom terenu i stadionu, ponašanje lopte će ovisiti i o vremenskim uvjetima… i tako dalje. Igrači već sada imaju priliku otključati ovu loptu putem Ultimate Team paketića ili mogu uživo gledati 08.11. FUT Champions Cup i na taj način dobiti loptu. Digitalna lopta se neće moći kupiti u fizičkom obliku.